Greenie
Portioner: 1
Ingredienser:
- 2 dl kefir, A38, skyr naturel eller plantemælk
- 100 g broccoli eller grønkål
- 100 g spinat
- ½ dl mango, banan eller avokado
- ½ dl ananas eller bær
- Tilsæt mynte, lime, ingefær, lakridsrodspulver, kanel, kardemomme efter smag
- 2 tsk. hørfrøolie (røres i, efter det er blendet)
Tilberedning
— Kom væsken i blenderen, og tilsæt resten, undtagen olien.
— Blend det hele til en jævn konsistens, og rør til sidst olien forsigtigt i.
— Server i en dyb tallerken, og drys lidt bær, mandler, nødder eller kokosflager på.
Noter
Kan varieres i det uendelige. Pas på med at blande for mange farver, da den nemt bliver brun. Hold dig til grønne/gule eller røde/orange/lilla farver.
To slags vafler
To slags vafler Portioner: 2-3 pers. Morgenmadsvafler Ingredienser: 1 spsk. chiafrø 0,5 tsk. stødt kanel...
Stenalderbrød med æg og avocado
Stenalderbrød med æg og avocado Portioner: 2-3 pers. Stenalderbrød u. æg Ingredienser: 30 g bage...
Nem broccolisalat
Nem broccolisalat Portioner: 1–2 pers. Ingredienser: 1 broccoli 1 snackpeber 1 håndfuld mandler 1 håndfuld...
Glutenfri boller
Glutenfri boller Portioner: 12 styk. Ingredienser: 15 g gær 5 dl lunken vand 20 g...
Funktionel Kost af Lene Lysholm
Jeg har min egen klinik – Biologisk Balance, hvor jeg tilbyder rådgivning om sundhed og...
Fennikelsalat med ananas
Fennikelsalat med ananas Portioner: 2 pers. Ingredienser: ¼ rødkålshoved ½ fennikel 3 stængler bladselleri ½...
Blomkålstaboulleh
Blomkålstabouleh Portioner: 2 pers. Ingredienser: 600 g blomkål 1 håndfuld persille ½ granatæble ½ dl...
- 1
- 2
Pilebarkekstrakt
OM SKRIBENTEN
LENE LYSHOLM
er vores skribent hos Naturehealth.
Lene er uddannet Biopat & Naturopath ibm, og har derudover flere overbygninger herunder speciale i kræft, certificeret Sundhedsrådgiver v. Umahro, Dnalife® certification, Nordic Laboratories, NLP Practitioner. Derudover er hun også forfatter til e-bogen ”Funktionel Kost.