Fennikelsalat med ananas
Portioner: 2 pers.
Ingredienser:
- ¼ rødkålshoved
- ½ fennikel
- 3 stængler bladselleri
- ½ agurk
- 1 håndfuld persille
- 2 tynde skiver frisk ananas
- 1 æble
- 2 spsk. balsamico – kan udelades eller erstattes med lidt ekstra jomfruolivenolie
Tilberedning
Snit rødkålen meget fint i strimler. Skær fenniklen i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern, hvis du har et, det gør det langt nemmere at skære helt tynde og ensartede skiver. Skær bladselleri i tynde skiver. Agurk og ananas skæres i små tern. Spis gerne stokken i ananassen med. Den er fyldt med fibre og C-vitaminer. Æblet skæres i tynde både, og persille hakkes groft Anret det hele på to tallerkener med den strimlede rødkål i bunden, og hæld 1 spsk. god balsamico over salaten.
Noter
Kan suppleres med sort quinoa eller fisk.
To slags vafler
Stenalderbrød med æg og avocado
Nem broccolisalat
Glutenfri boller
Funktionel Kost af Lene Lysholm
Fennikelsalat med ananas
Blomkålstaboulleh
- 1
- 2
Pilebarkekstrakt
OM SKRIBENTEN
LENE LYSHOLM
er vores skribent hos Naturehealth.
Lene er uddannet Biopat & Naturopath ibm, og har derudover flere overbygninger herunder speciale i kræft, certificeret Sundhedsrådgiver v. Umahro, Dnalife® certification, Nordic Laboratories, NLP Practitioner. Derudover er hun også forfatter til e-bogen ”Funktionel Kost.