Artikler af Lene Lysholm

To slags vafler

To slags vafler Portioner: 2-3 pers. Morgenmadsvafler Ingredienser: 1 spsk. chiafrø 0,5 tsk. stødt kanel...

Stenalderbrød med æg og avocado

Stenalderbrød med æg og avocado Portioner: 2-3 pers. Stenalderbrød u. æg Ingredienser: 30 g bage...

Nem broccolisalat

Nem broccolisalat Portioner: 1–2 pers. Ingredienser: 1 broccoli 1 snackpeber 1 håndfuld mandler 1 håndfuld...

Greenie

Greenie Portioner: 1 Ingredienser: 2 dl kefir, A38, skyr naturel eller plantemælk 100 g broccoli...

Glutenfri boller

Glutenfri boller Portioner: 12 styk. Ingredienser: 15 g gær 5 dl lunken vand 20 g...

Funktionel Kost af Lene Lysholm

Jeg har min egen klinik – Biologisk Balance, hvor jeg tilbyder rådgivning om sundhed og...

Fennikelsalat med ananas

Fennikelsalat med ananas Portioner: 2 pers. Ingredienser: ¼ rødkålshoved ½ fennikel 3 stængler bladselleri ½...

Chiagrød

Chiagrød​ Portioner: 1 Ingredienser: 3 spsk. chiafrø 2 dl mandelmælk ½ tsk. vaniljepulver 1 spsk...

Blomkålstaboulleh

Blomkålstabouleh​ Portioner: 2 pers. Ingredienser: 600 g blomkål 1 håndfuld persille ½ granatæble ½ dl...