Blomkålstabouleh​

Portioner: 2 pers.

Ingredienser:
Dressing:

Tilberedning

— Hak mandlerne groft, og rist dem sammen med karry på en tør pande.

— Lad dem køle ned inden brug. Hak blomkål helt fint med kniv eller i en foodprocessor.

— Hak persillen fint, og frigør granatæblekernerne.

— Rør dressingen sammen i en skål, og vend resten forsigtigt i.

Noter
Kan evt. tilsættes rejer, kylling eller laks.

To slags vafler

To slags vafler Portioner: 2-3 pers. Morgenmadsvafler Ingredienser: 1 spsk. chiafrø 0,5 tsk. stødt kanel...

Stenalderbrød med æg og avocado

Stenalderbrød med æg og avocado Portioner: 2-3 pers. Stenalderbrød u. æg Ingredienser: 30 g bage...

Nem broccolisalat

Nem broccolisalat Portioner: 1–2 pers. Ingredienser: 1 broccoli 1 snackpeber 1 håndfuld mandler 1 håndfuld...

Greenie

Greenie Portioner: 1 Ingredienser: 2 dl kefir, A38, skyr naturel eller plantemælk 100 g broccoli...

Glutenfri boller

Glutenfri boller Portioner: 12 styk. Ingredienser: 15 g gær 5 dl lunken vand 20 g...

Funktionel Kost af Lene Lysholm

Jeg har min egen klinik – Biologisk Balance, hvor jeg tilbyder rådgivning om sundhed og...

Fennikelsalat med ananas

Fennikelsalat med ananas Portioner: 2 pers. Ingredienser: ¼ rødkålshoved ½ fennikel 3 stængler bladselleri ½...

Chiagrød

Chiagrød​ Portioner: 1 Ingredienser: 3 spsk. chiafrø 2 dl mandelmælk ½ tsk. vaniljepulver 1 spsk...

Blomkålstaboulleh

Blomkålstabouleh​ Portioner: 2 pers. Ingredienser: 600 g blomkål 1 håndfuld persille ½ granatæble ½ dl...
Pilebarkekstrakt

OM SKRIBENTEN

LENE LYSHOLM
er vores skribent hos Naturehealth. 

Lene er uddannet Biopat & Naturopath ibm, og har derudover flere overbygninger herunder speciale i kræft, certificeret Sundhedsrådgiver v. Umahro, Dnalife® certification, Nordic Laboratories, NLP Practitioner. Derudover er hun også forfatter til e-bogen ”Funktionel Kost.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *