Blomkålstabouleh
Portioner: 2 pers.
Ingredienser:
- 600 g blomkål
- 1 håndfuld persille
- ½ granatæble
- ½ dl mandler
- 1–2 tsk. karry
Dressing:
- 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- ½ spsk. æblecidereddike
- 1 tsk. flydende honning
- Lidt havsalt
Tilberedning
— Hak mandlerne groft, og rist dem sammen med karry på en tør pande.
— Lad dem køle ned inden brug. Hak blomkål helt fint med kniv eller i en foodprocessor.
— Hak persillen fint, og frigør granatæblekernerne.
— Rør dressingen sammen i en skål, og vend resten forsigtigt i.
Noter
Kan evt. tilsættes rejer, kylling eller laks.
To slags vafler
To slags vafler Portioner: 2-3 pers. Morgenmadsvafler Ingredienser: 1 spsk. chiafrø 0,5 tsk. stødt kanel...
Stenalderbrød med æg og avocado
Stenalderbrød med æg og avocado Portioner: 2-3 pers. Stenalderbrød u. æg Ingredienser: 30 g bage...
Nem broccolisalat
Nem broccolisalat Portioner: 1–2 pers. Ingredienser: 1 broccoli 1 snackpeber 1 håndfuld mandler 1 håndfuld...
Glutenfri boller
Glutenfri boller Portioner: 12 styk. Ingredienser: 15 g gær 5 dl lunken vand 20 g...
Funktionel Kost af Lene Lysholm
Jeg har min egen klinik – Biologisk Balance, hvor jeg tilbyder rådgivning om sundhed og...
Fennikelsalat med ananas
Fennikelsalat med ananas Portioner: 2 pers. Ingredienser: ¼ rødkålshoved ½ fennikel 3 stængler bladselleri ½...
Blomkålstaboulleh
Blomkålstabouleh Portioner: 2 pers. Ingredienser: 600 g blomkål 1 håndfuld persille ½ granatæble ½ dl...
- 1
- 2
Pilebarkekstrakt
OM SKRIBENTEN
LENE LYSHOLM
er vores skribent hos Naturehealth.
Lene er uddannet Biopat & Naturopath ibm, og har derudover flere overbygninger herunder speciale i kræft, certificeret Sundhedsrådgiver v. Umahro, Dnalife® certification, Nordic Laboratories, NLP Practitioner. Derudover er hun også forfatter til e-bogen ”Funktionel Kost.