Udrensning

Om vi har brug for udrensning, er et kontroversielt emne, for det er ikke en sygdom og er derfor ikke anerkendt blandt læger. Men mange, specielt kvinder, kan sagtens mærke, når alt lige fra væske til affaldsstoffer ophobes i kroppen. Noget af det, der ophobes, kan være svært at definere, ligesom det kan være svært at lokalisere, hvor i kroppen det mærkes.I gamle dage brugte man brækmidler og igler for at fremme en udrensning. I dag har vi heldigvis nogle blidere metoder til at få affaldsstoffer ud af kroppen.

Der findes flere gode udrensningsprodukter i butikkerne.
Fælles for alle udrensningskure er, at de kun virker efter hensigten, hvis de bliver fulgt op med flere af følgende forslag.

Kurforslag generelt

Kostforslag: Spis den rette kost med masser af væskefyldte frugter og grønsager.
Vand er af vital betydning. Drik to til tre liter vand om dagen, afhængig af hvor meget du sveder.

Fedtsyrer: Anvend hørfrøolie og fiskeolie, som i større mængder kan udrense gamle toksiner, som ellers kan belaste den enkelte celle. Vælg fiskeoliekapsler, hvis du har smerter i led eller muskler.

Andet: Sauna, hvis du kan lide det, er en genial måde at udrense affaldsstoffer på. Faktisk er huden vores største udrensningsorgan, som, hvis den fungerer optimalt, er den vigtigste transportør af uønskede stoffer fra kroppens bindevæv, lymfe og kredsløb.

Tørbørstning hver dag med hamphandske eller lignende aktiverer også kredsløb, lymfe og hud. Inden badet masserer du fra fødderne nedefra og opefter i rolige cirkler.

Motion er selvfølgelig nødvendig, så du aktiverer stofskiftet, kredsløbet og den generelle udrensning, selv i den fjerneste krog af kroppen.

OM SKRIBENTEN

MARIANNE PALM
er vores skribent indenfor biopati. 

Marianne er uddannet som biopat/naturopath i biologisk medicin, phytoterapeut og psykoterapeut.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *