Tunge, trætte og hævede ben – dårligt venekredsløb

Et præparat med hestekastanjefrø er blevet undersøgt for sin effekt på dårligt venekredsløb. 4.000 patienter indgik i undersøgelsen, og 84 % oplevede en forbedring eller et totalt fravær af symptomer. Det er netop den nedsatte venefunktion, som er skyld i væskeudtømning fra blodkarrene med efterfølgende ødemer og tunge ben samt bensmerter.

Aescin, som er udvundet af hestekastanjefrø, „tætner“ blodkarrene ved at forhindre enzymer i at gennemhulle karvæggen. Stoffet stimulerer ligeledes den sammentrækning af venerne, som får blodet til at cirkulere, og forebygger desuden dannelsen af sår på benene. Spørg i helsekostbutikken efter produkt.

OM SKRIBENTEN

MARIANNE PALM
er vores skribent indenfor biopati. 

Marianne er uddannet som biopat/naturopath i biologisk medicin, phytoterapeut og psykoterapeut.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *