Træthed

Træthed er, hvis ikke det er mangel på søvn, et ledsagesymptom ved de fleste akutte og kroniske problemer. Årsagerne bag en længerevarende træthed skal altid klarlægges, så den rette behandling kan iværksættes.

Kan lægen ikke finde nogen årsager, og en god søvnrytme ikke hjælper på problemet, kan du i en måneds tid forsøge med et stærkt vitamin- og mineralpræparat.
Er du meget sportsaktiv, tærer det på kroppens ressourcer. Også her kan de rette vitaminer, mineraler og urter gøre en stor forskel. De rette plante- og fiskeolier hjælper på at forebygge og behandle sportsskader, så eventuelle inflammationer hurtigere forsvinder.

OM SKRIBENTEN

MARIANNE PALM
er vores skribent indenfor biopati. 

Marianne er uddannet som biopat/naturopath i biologisk medicin, phytoterapeut og psykoterapeut.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *